Sivut

torstai 23. syyskuuta 2010

Zooplus-shoppailua jälleen

Se olis vissiin sitten jo tilaus numero 7.
Sattumalta kurkin zooplussan tarjouksia ja siellä olikin tarjouksessa aktivointilauta jonka jo aikaisemmin meinasin pojille ostaa, joten tilausta menemään. Eihän sitä tietenkään voi vain yhtä tuotetta tilata, vaan pitihän sitä taas keräillä ostoskoriin myös ruokia, sekä märkäruokaa että kuivaruokaa, sekä hiekkiksen eteen kaukalo johon toivottavasti hiekat jää eikä leviä ympäri kämppää, niin että taas meni melkein 150€. Sain myös tuhlata 500 bonuspistettä ja tilasin pojille nukkupesän, joka tosin ei pojille tunnu kelpaavan. Kumpikaan ei sinne ole vapaaehtoisesti vielä minun nähden mennyt. Oivan houkuttelin petiin lelulla, mutta ei se sinne halunnut jäädä.

Pojat tarkastaa paketit.


Tämän kertainen saalis.


Jee, pahvilaatikoita. Oikku tykkää.


Ja kas, näin pojat syövät jatkossa raksunsa.
Tämä hillitsee hyvin myös Uunon hotkimista.

3 kommenttia:

  1. Meillä on käytössä raksupallo, jota Suvi saa pyöritellä matalassa pahvilaatikossa. Usein se turhautuu palloon niin paljon, että puree pahvilaatikkoa ja heittelee sitä ympäriinsä... Jaa miten niin meillä on ahne kissa :D

    VastaaPoista
  2. Ps. Voisin vaikka lyödä vetoa, että pojat hyppäävät hiekkalaatikkoon ja sieltä pois tuon fiksun alustan yli, koskematta ollenkaan ;)

    VastaaPoista
  3. Kyllä Oiva ainakin tallustelee hiekka-alustan päältä kiltisti, ja kai tuo pikkusen estää hiekan leviämistä, muttei kokonaan. Ärsyttää kun eteinen on hiekkaa täys vaikka kuinka lakasee niitä pois.

    VastaaPoista