Sivut

tiistai 5. lokakuuta 2010

Mistä noita lintuja oikein tulee?

Eikö niillä oikeasti ole mitään itsesuojeluvaistoa kun tunkevat jostain pienestä raosta verkotetulle parvekkeelle jossa lähes koko päivän on ainakin yksi pikkutiikeri vahtaamassa. Ihme ettei tuo verkko lentänyt pihalle kun pojat metsästivät lintua parvekkeelta hyppien ympäriinsä ja kiipeillen verkossa sellasella vauhdilla. Verkko kun on van kolmella tolpalla kiristettynä katon ja lattia väliin. En uskaltanut mennä metsästämään kissoja pervekkeelta pois, ettei lintu vaan pääse hädissään lentämään sisälle, siispä kattelin vaan kun pojat metsästi linnun. Oiva oli jälleen parempi metsästäjä ja sai saaliinsa. Nyt Oikku on yksinään parvekkeella syömässä saalistaan ensin leikittyään sillä varmaan vartin verran. Siis heitteli kuollutta lintua ympäriinsä kuin mitäkin leluhiirtä. Hyvää ruokahalua Oikku.

Typerä tintti parka.

3 kommenttia:

  1. Lieköhän viileä ilma sekoittanut tirppojen päät.. Tai sitten teidän alueella vaan asuu erittäin itsetuhoisia lintuja! :D

    VastaaPoista
  2. Oioi, toisaalta kiva kun kissa saa saaliin, mutta toisaalta tintitkin on kivoja!

    VastaaPoista
  3. Täälläpäin kans on itsemurha-hakuisia lintuja :D Kissani ollessa parvekkeella eräs tintti tuli parhaimmillaan töllistelemään mustaa mielenkiintoista otusta (=kissaa) metrin päähän :D onneksi kerkesin hätiin niin ei tullu tintistä vainajaa.

    VastaaPoista