Sivut

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Katit perrrrrrkele!

Viimeisen viikon aikana pojat ovat unohtaneet olevansa kissoja, niistä on tullut jyrsijöitä. Perkeleet ruvenneet tuholaisiksi ja jyrsineet mm. tuuletusikkunan alakulman, eteisen hyllystä molemmat kulmat sekä makkarin lipaston alalaatikosta kulman.
Mikä ihmeen puu-puutos niille on iskenyt kun pitää jyrsiä paikat paskaksi ?!?



Jatkakoon vaan jyrsimistä, nyt on kulmat maustettu habanerokastikkeella. Herkutelkaa perkeleet ja kärsikää ihanasta suun polttelusta.

7 kommenttia:

  1. No onpa kumma, jos ihan yhtäkkisesti keksivät moisen puuhan. Vaikka onhan kissoille ilmeisesti tyypillistä saada lyhytaikaisia fiksaatioita. :) Oletko nähnyt habaneron aiheuttamia inhoreaktioita?

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne habaneron jälkeen kieltään lipovat pitkän aikaan, mutta eipä muuten jyrsi uudestaan kulmiakaan, joten nähtävästi onnistunut valinta tuo habanerokastike. =)

    VastaaPoista
  3. Mitäs jos jättäisit vaikka zooplussan pahvilaatikot järsimistarpeiksi? Suvi silppuaa pahvilaatikoita ihan onnessaan :)

    VastaaPoista
  4. Eipä kiinnosta poikia laatikot.

    VastaaPoista
  5. Höh, pojat eivät ymmärrä hyvän päälle ilmeisesti :) Pojille omat puruluut?

    VastaaPoista
  6. Meillä vaeltelee tälläkin hetkellä koiralle ostettuja ydinluita pitkin lattioita, mutta eipä nekään kiinnosta poikia kuin hetken silloin kun ne on tuoreita. ainoa pahvi mikä kiinnostaa hetken on kanamunapaketti, sitä Oiva jaksaa pienen hetken jyrsiä.

    VastaaPoista