maanantai 21. helmikuuta 2011

10. ja kallein zooplus-tilaus

Doodih. Nyt on pojilla kiipeilypuu, pöljä omistaja tahtoi pojille hienon puun, vaan saapa nähä kelpaako puu pojille. Vielä ei ainakaan ole puu kiinnostanut ensimmäisen tutustumiskäynnin jälkeen.
Ja tokihan sitä ruokaakin piti tilailla kun kaappi oli jo tyhjä. 156 purkkia/pussia tällä kertaa, eipä nuo pitkälle riitä, mutta jos vaikka huhtikuuhun yrittäisi tähtäillä seuraavan tilauksen.
Zooplussalta tuli sähköpostiin ilmoitus vain ruokapaketista, mutta silti molemmat paketit olivat tänään saapuneet, ikävä kyllä kukaan ei ollut avaamassa ovea, joten postista joutui jättiläis paketin ja painavan ruokapaketin taas raahaamaan. Kivat taas postipojalle joka on käynyt pakettien kanssa ovikelloa rimputtelemassa, ei meinaan ollu mistään kevyimmästä päästä nuo paketit.

Uuno tarkastamassa hieman räjähtänyttä puupakettia.


Onko kaikki osat tallella?


Puolituntia ja monen monta kirosanaa myöhemmin pojat pääsi tutustumaan puuhun, Oiva tykästyi roikkuvaan palloon jota meni heti läpsimään kun taas uunoa kiinnosti enemmän kiipeäminen.


Sitten ruokapaketin kimppuun.


Mielenkiintoisesti pakattu pusseihin, yleensä irtopussit on levällään pitkin laatikkoa.


Nyt on taas pojille hetkeksi syömisiä.


1 Kuponki -- L -13,44 € -13,44 €
1 Banana-Leaf-raapimispuu Paradise- mitat: P103 x L58 x K158 cm -- L 169,00 € 169,00 €
2 Miamor Ragout Royale hyytelössä 22 x 100 g- kana -- L 12,99 € 25,98 €
2 Miamor Ragout Royale hyytelössä 22 x 100 g- lohi -- L 12,99 € 25,98 €
1 Animonda Rafiné Soupé -säästöpakkaus 20 x 100 g- Adult: 4 eri makua -- L 11,90 € 11,90 €
2 Mixed Megapack Animonda Carny Adult 12 x 200 g- Koostumus Kalkkunaa ja Kanaa -- L 8,98 € 17,96 €
2 Mixed Megapack Animonda Carny Adult 12 x 200 g- Koostumus Naudanlihaa -- L 8,98 € 17,96 €
Kokonaissumma sisältää veron €: 255,34 €

4 kommenttia:

 1. Hieno uusi puu teillä! Toivottavasti pojat innostuvat. Tosin Mindykin oli monta kuukautta käymättä kiipeilypuunsa ylimmässä osassa muuten kuin lelun perässä ja nyt se uinuu siellä tuntikausia päivittäin. En ymmärrä, mistä moinen muutos.
  Ikävämmän puoleinen mielenmuutos oli se, kun olin tilannut Zooplussasta Carnyä ja Feline Portaa, joista Mindy kovasti tykkäsi - kunnes tilaus tuli, minkä jälkeen kuppia on tyhjennetty lähinnä roskikseen. En ole sen koommin uskaltanut tilata mitään suuria määriä, mikä taas ei ole kovin kannattavaa.

  -S

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään puusta kovasti, paljon hienompi kun ne tavallisemmat puut jotka ei miellytä tämän sisustaja-opiskelijan silmää tippaakaan. Kunhan vaan pojatkin tykästyisivät puuhun yhtäpaljon kuin omistajansa. Ei kuitenkaan ollut mistään halvimmasta päästä tuo puu.

  Meillä kävi parin cosman maun kanssa niin että niitä sai tyhjennellä roskikseen, mutta onneksi löytyi ihania kissaihmisiä jotka halusivat ostaa purkit pois kaapista lojumasta, joten eikun myymään vaan kaikki turha pois josta oma kissa ei tykkää.
  Samoin myyntiin lähti zoopluspisteillä hankittu peti josta pojat ei tykänneet yhtään.

  Mun ahmatit onneksi syö melkeinpä mitä vaan niin uskaltaa tilailla isompiakin pakkauksia, etenkin nuo kaikki pussiruuat tuntuu olevan herkkua, kai se on se kastike niissä josta nuo niin tykkäävät.

  VastaaPoista
 3. Voi saat olla onnellinen että sinulla on helppoja ruokittavia. Meillä miamor on herkkua - tai siis ne hyytelöt. Ihan mielenkiinnosta, olisiko sinulla aikaa kertoa ti vaikkapa tehdä postaus teidän ruokinnasta, esim. paljonko menee grammoittain märkäruokaa ?

  VastaaPoista
 4. Pojat on ahmatteja, ne söis vaikka koko ajan ja melkein mitä vaan. Jos kuppeihin ei kolahda sapuskaa kolme kertaa päivässä on turha yrittää keskittyä yhtään mihinkään muuhun kun vieressä huutaa kaksi nälkäistä kattia.

  Pojat saa noin 50-100g märkäruokaa/kerta/kissa, riippuen ihan edellisesn ruokailun ajasta ja määrästä. Mutta noin 150-200g/kissa/päivä.
  Kuivaruokaa meillä ei syödä ollenkaan. Joskus saavat lihaa, kuten sydäntä tai kieltä. Yleensä menee 1 sydän/kieli kahdella aterialla kahdelle kissalle.

  Meillä pojat ovat myös hyvin omatoimisia ruokailujen suhteen. Pöydiltä syödään kaikki mitä löytyy, samoin kaapeista jos niihin sattuu pääsemään.
  Tänään esim. oli pojat tyhjentäneet leipälaatikon. Leivät on siis suljetussa laatikossa pöydällä, mutta jos kansi jää yhtään raolleen on leipärosvot heti valmiina. Tosin en kyllä osaa sanoa kuinka paljon kissat on leipiä syöneet kun myös koira on ollut jakamassa saalista, mutta eipä kyllä saa pojat enää iltaruokaa rosvoilujensa jälkeen.

  VastaaPoista