Sivut

lauantai 27. kesäkuuta 2009

Miauuu.

Pieni on oppinut heti kerjäämään ruokaa. Aamulla heti kun joku menee keittiöön pieni aloittaa aamulaulut, miauuuu.. Pienelle on pakko antaa ensimmäisenä ruokaa ihan vaan turvallisuuden vuoksi, sillä muuten pieni on koirien kipoilla kun koirat ruokitaan ja siitähän koirat ei tykkää.

Eilen pieni sai olkkarin seinälle pari kiipeilyhyllyä, ja niistä tulikin heti pienen lempparipaikka. Sitten joskus tulevaisuudessa pieni saa ihan oman kiipeilyseinän kunhan nyt päästään ensin joskus kunnostamaan kämpän seinät.
Onhan pienellä kiipeily/raapimapuukin, mutta ei hää siitä ole niin innostunut, enempi nuo hyllyt seinällä kiinnostavat.

Pienen punaisen päivät kuluvat nukkuen, leikkien ja tarkkaillen ympäristöä, nytkin pieni makaa kehräten tietokonepöydällä ja tarkkailee näppäimistöllä liikkuvia sormia, välillä tassulla kokeillen.

Usvasta pieni ei ole moksiskaan, mutta Sani saa kyllä heti kuulla pienen mielipiteen kun tulee lähelle, siispä kissa ja Sani pysyttelevät edelleen etäällä toisistaan.

1 kommentti:

  1. Meillä on menossa jatkuva kilpajuoksu, kun lähes samaan aikaan meille kotiutui parson russel terrieri -poika: koira syö kissan kupista ja kissa koiran kupista jos vain silmä välttää ja ruoka unohtuu lattialle... Ei siinä muuten mitään, mutta kerran Suvi pääsi syömään oikein kunnolla koira raksuja ja voi sissos sitä hajua minkä se sai jälkeen päin aikaiseksi hiekkalaatikossa...

    VastaaPoista