Sivut

perjantai 26. kesäkuuta 2009

Uuteen kotiin.

Eilen toteutui monen vuoden haave. Pieni punainen kissanpentu kotiutui meidän lauman jatkoksi.
Poika on toooodella utelias ja leikkisä pikku kisu. Nimeä hällä ei vielä ole, mutta eiköhän se sopiva nimi tässä joku päivä löydy.

Automatka ei ollut pienen mieleen, pieni maukui kuljetuskopassa koko matkan niin surkean säälittävällä äänellä että pahaa teki. Kotona vastaan hyökkäsi nuo koiruudet jotka kissaa uteliaasti nuuskuttelivat kopan läpi. Kopasta päästyään poitsu lähti heti rohkeasti kiertämään ympäri kämppää seuraavista koirista välittämättä. Tutkimusmatka uudessa kodissa väsytti pienen niin että ruokaa saatua käpertyi poju sohvan selkänojalle nukkumaan.
Ja yllätys yllätys kun koko muu lauma oli valmistautumassa nukkumaanpisti kissa poika ranttaliksi, makkarissa verhot sai kyytiä, poitsu sukelteli lattialle laskeutuvien verhojen joukkoon, roikku niissä ja touhusi omiaan. Leluhiirikin sai kyytiä sängyn alla ja verhoissa. Noh kyllä se pieni sitten jossain vaiheessa rauhoittui nukkumaankin. Aamuyöstä heräsin siihen että tyynyn vieressä istuu pieni kähräävä olento ja tuijottaa suoraan silmiin. Hassu pieni otus.

Koirat ei tykkää pienestä. Usva murmuttaa aina kunkissa menee lähelle, mutta silti itse menee nuuskimaankissaa. Usva myös vahtii kissan ruokaa ettei kissa pääse syömään.
Sanilla ja kissalla ei synkkaa sitten yhtään. sani yrittää kääntää päätä pois kun kissa tuijottaa, mutta eihän se kissa paljoa Sanin "rauhotteluista" välitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti