Sivut

sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Mökkeilyä

Nyt on Uunon ensimmäinen mökkireissu takana. Matkat sujui ihan kivasti Uunon matkustaessa kuljetuskopassa pelkääjän takana jalkatilassa, aluksi pieni piti naukukonsertin, mutta kyllä se siitä sitten hiljeni ja nukahti koppaansa kun matka eteni tasasesti. Mökillä Uuno pääsi ensin rauhassa tutustumaan sisätiloihin ennen valjastelua. Ensimmäinen kerta ovesta ulos ja voi että kun pientä jännitti, matalana hiipien hilljalleen terassille tutkimaan. Pikkuhiljaa Uuno rohkaistui ja sitten mentiinkin jo hirtmuista vauhtia sinne sun tänne, laiturillakin poika kävi katselemassa, mutta veteen ei sentään mennyt tassuja kastelemaan vaikka rantakivikolla vettä tarkasti tutkailikin. Ja pitihän sitä kissapojan kokeilla puuhun kiipeämistäkin, eipä tuo paria metriä korkeammalle mennyt ja alaskin tuli hienosti. Pari kertaa Uuno pääsi myös livahtamaan pihalle ilman narua ja valjaita kun kuljettiin ovesta, mutta onneksi pieni oli vielä sen verta ihmeissään ulkoilusta että hissun kissun meni siihen pihalle katselemaan ja antoi ottaa kiinni ja viedä takaisin sisälle.
Oli kyllä kissa pojalla rankka viikonloppu kun kotiin päästyä ei ole muuta tehnyt kuin nukkunut jo monen monta tuntia. Mutta oli pienellä mukavaakin kun sai ulkoilla paljon.





3 kommenttia:

  1. Uuno on aivan ylisöpö =) Mahtava tuo ylin kuva. Teillähän oli hienosti mennyt mökkireissu, olipa Uuno reipas valjastelija.

    VastaaPoista
  2. Mökkireissu tosiaan sujui yli odotusten, kauhulla odotin että pieni livahtaa ovesta ulos ja katoaa metsään karhujen välipalaksi, mutta kaikki sujui loistavasti, eikä pieni mihkään karannut vaikka livahtikin ovenraosta, turhaa siis hermoilin :D

    VastaaPoista
  3. Meillä Suvi pääsee ulos takapihalle nyt jo ilman valjaita, ja viettäisi siellä aikaansa päivät läpeensä, jos vain saisi. Sisään tosin tullaan tuhatta ja sataa, jos mamma yläkerran ikkunasta ravistaa kuivaruokapurkkia :D

    Että kyllä routa porsaan kotiin ajaa, ja nälkä kissan, jos huonosti käy ;)

    VastaaPoista