Sivut

tiistai 18. elokuuta 2009

Nirsoilua

Uunosta on tullut nirso. Aluksi herra söi ihan mitä nenän eteen pisti, mutta eipä syö enää. Raksut hävii kyllä kiposta mutta märkäruoka ei. Ei kelpaa markettien märkäruoat ja eläinkaupan ruuista kiposta katoaa vain Almo Naturen herkkuruoat. Ei kelpaa myöskään jauhelihat eikä sei. Sianlihasuikaleet katosi kyllä viimeksi kiposta ja aamulla herra mutusti ihan tyytyväisenä raakaa kanansiipeä. Pitänee varmaan harkita jonkin näköistä ravintolisää kun ei nuissa raaoissa lihoissa ole niitä kaikkia lisiä mitä taas eläinkaupan märkäruuissa on. Kun ei tuota kissaa tahtoisi pelkillä raksuilla elättää. Mokomakin nirsoilija.

4 kommenttia:

  1. Hmm, eivät yleensä kyllä ihan noin nuorena vielä nirsoile. Tosin, miehet... *pssst*

    VastaaPoista
  2. Meilläkin reilun vuoden ikäinen poikakissa nirsoilee, ei tosin ihan noin nuorena sitä aloittanut. Raksuista kelpaa vain Royal Canin, märkäruoista harvat ja valitut (kun huomaa kipossa olevan esim. Latzia niin oikein peruuttaa kipolta pois...). Joskus kun on oikein nälkä niin saattaa syödä muutakin kuin suosikkejaan juuri sen verran että pahin nälkä menee ohi. :D

    VastaaPoista
  3. Pitänee varmaan hiekkaostoksilla käydessä mennä keräilemään myös kaikkia erilaisia märkäruokia eläinkaupan hyllystä. Toinen joka almon lisäksi uppoaa on jotkut Animondan pussissa olevat märät, vuoat taas jää kupiin.

    Isosta osasta noista märkäruuista Uuno nuolee vaan sen kastikkeen ja loppu ruoka jää kippoon kuivumaan.

    VastaaPoista
  4. Meilläkin on ollut havaittavissa pientä nirsoilua. Vielä on kaikkea syöty, kun nälkä on päässyt liian pahaksi, mutta jos pojat saisi päättää niin mitään hyytelömeininkejä ei ainakaan söisi.

    Kannattaa koittaa Feline Porta 21 Kitten -ruokaa. Jos kerran kana menee alas, niin saattaisi tuokin mennä. Tuossa ei ole mitään kastiketta mukana, ihan vain kanaa, vähäsen riisiä, kananmunaa ja kanan maksaa kanaliemessä tai vastaavassa. Tuo on meillä ollut oikein herkkuruoka ja kadonnut kupeista kyllä alta aikayksikön.

    VastaaPoista