Sivut

perjantai 2. lokakuuta 2009

Uuno pieni tuholainen.

Uunosta on tullut varsinainen riiviö. Ei riitä että se roikkuu verhoissa, raapii sohvan kankaan puhki, riekkuu kaiket yöt ja kiusaa koiria. Uuno syö myös koirien ruuat. Eilen käytiin ostamassa koirille 15kg säkki ruokaa ja tyhmä kun olin, en heti sitä kipannut tynnyriin vaan säkki jäi työpäivän ajaksi keittiöön. Kuinka ollakaan Uuno oli repinyt säkkiin pari reikää ja koirat päässyt hieman auttamaan säkin tyhjennyksessä. Myös keittiönpöydällä on vedetty rallia sillä kaikki siinä olleet tavarat oli pitkin lattioita.

Uuno oli kutakuinkin tätä mieltä saamistaan toruista.

4 kommenttia:

  1. Meillä on kanssa havaittu tuholaisuuden oireita - Suvilla on edessä sterilointi ensi viikolla, eikä se ole nyt pariin viikkoon päässyt ulos kun se alkoi epäilyttävästi mouruta. Tylsistynyt kissa on tähän mennessä mm. syönyt pari reikää alpakkavillaiseen vauvanpeittoon, joka onneksi meni "vain" mallikappaleeksi lankakauppaan, natustanut lankoja tumpusta, yrittänyt varastaa kirjontalankoja, leikkinyt nuppineuloja täynnä olevalla neulatyynyllä, kiusannut koiraa, hypännyt lukemattomia kertoja keittiön pöytätasolle, kunnes se ansoitettiin tyhjillä juomatölkeillä (kevyitä, mutta aiheuttavat kamalan metelin kaatuessaan) ja muuten vain riiviöinyt ympäri kämppää.

    Huokaan helpotuksesta kun operaatio on ohi, tikit poistettu ja kissa vapaa taas menemään ulos.

    VastaaPoista
  2. Tosin koirakin on riiviöitynyt, tänä aamuna se nosti jalkaa eteisessä isännän tietokonerepun kulmaan. Jäin vain suu auki katsomaan, enkä tajunnut edes torua, kun olin niin puulla päähän lyöty, että mitä helvettiä... :D

    VastaaPoista
  3. Joo, melkoisia riiviöitä osaavat nuo kissat välillä olla. Ja mielipide ihmisen torumiseen on juuri tuollainen kuin kuva kertoo. :)

    VastaaPoista
  4. Heh aivan ihana kuva Uunosta. :D
    Ja varsinaisia riiviöitä nuo kissat kyllä välillä ovatkin. Meilläkin hypitään kielloista huolimatta pöydillä, raavitaan mattoja, ravataan ihmisten yli sängyllä keskellä yötä tai muuten vaan pidetään mahdotonta mekkalaa. Mutta on ne silti vaan niin ihania. :)

    VastaaPoista