Sivut

perjantai 29. tammikuuta 2010

Ou nou, meil on vauva!

Niin se haave toisesta kissasta sitten toteutui, tosin ei ihan niin kuin olin suunnitellut. Minä kun ajattelin antaa kodin kodittomalle nuorelle tai aikuiselle. Mutta kuinkas kävikään. Bongailin ilmoituksen jossa etsittiin kotia pienelle punavalkoiselle pennulle. Soittelin ja lähes samantien kävin hakemassa meille tuon 10 viikkoisen rääpäleen.
Se on niiiiin pieni. Ja niiiiiin suloinen. Ja se pieni murisee niiiin suloisesti tuolle meidän pelottavalle koiralle. Koira on ihan innoissaan pienestä mutta pientä pelottaa Usva ihan hirmuisesti.

Uunokin otti rääpäleen hyvin vastaan (*koputtelee päätään*), ainakin tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin. Laskin pienen ensin yksin tutustumaan olohuoneeseen, toisin sanoen sohvan aluseen, ennen kuin päästin Uunon tutustumaan pieneen. Uuno tutki ensin kantokopan ja muut paikat missä pieni oli ollut ennen kuin tajusi missä pieni lymyää.
Nyt nuo molemmat on sohvan alla, Uuno tuijottelee ja kokeilee pikkusta tassullaan ja pikkunen vähän murmuttelee Uunolle.



Myöhemmin lisää juttua ja isosti kuvia mun pojista.

1 kommentti:

  1. Oi, ihana pikkuinen♥

    Täällä innolla odotellaan kuvia lisää. :)

    VastaaPoista