Sivut

maanantai 1. helmikuuta 2010

Oiva, reipas pikkujätkä

Nyt on Oivan kanssa ensimmäinen eläinlääkäri reissu takana. Perus tarkastus ja rokotus. Pikkuinen nuoreni eläinlääkärireissun aikana, eläinlääkäri oli siteä mieltä että pikku jätkä ei ole vielä kolmea kuukautta vaan jotain kahden ja kolmen kuukauden väliltä. Tuota minä itsekin mietin että on niin rääpäle vielä ettei ihan 12 viikkoiselta tunnu. No olkoon Oivan synttäripäivänä sitten vaikka 22.11 eikä 1.11, niin kuin myyjä väitti.

Perjantaina keittiövaa'alla punnittuna jätkä oli 1.1kg ja nyt eläinlääkärin vaaka näytti 1.04kg. Tiä sitten kuin tarkka kun ei tuo pikkujätkä pysynyt sekuntia paikallaan.

Uuno ja Oiva tulee jo hyvin juttuun keskenään ja eristämiset on unohdettu. Uunon leikit vaan tuntuu olevan pikkusen rajuja kun leikkikaveri on tuommonen kilon rääpäle ja Uuno itse päälle viis kilonen mötky. Uuno pesee Oivaa ja on muutenkin lähes kokoajan on vahtimassa mitä ja missä Oiva touhuaa.

Pikkujätkä on jo kerennyt tekemään tuhojaankin, läppärin johto sai kokea pikkuruisten hampaiden jyrsintää, samoin puhelimen laturi on jyrsitty Uunon ja Oivan yhteistuumin. Uuno aikoinaan sitä jyrsi ja nyt Oiva jatkoi projektia. Muutenkin Oiva on hirmu kiinnostunut johdoista, hiiren piuha on kaikkein mieluisin. Onneksi kissakarkote tehoaa tuohon pikku jätkään eikä Oiva mene tietokonepöydän takana olevaan johtoviidakkoon kun suihkin karkotetta sinne.

Mutta kaikesta huolimatta on se niiin ihq ♥







6 kommenttia:

  1. Ihanaa, että pojat tulevat toimeen <3 Tuo kissakarkote, ihan eläinkaupastako ostit? Nimim. 1 hiirenjohto, 2 audiopiuhaa ja 1 iPod-piuha entisiä.

    VastaaPoista
  2. Voi ku se on kamalan sulonen!

    Meilläki Myy paino vain kilon kun tuli, oli 10 viikkoinen. Ei se kyllä vieläkään paina kuin kaksi ja puoli kiloa ja ikää on 7 kk.

    Meillä ei ollenksi johot ole kiinnostanu, mutta kuulemma myöskin toimiva keino kun sivelee vähän etikkaa johtoon niin ei tee mieli järsiä. :)

    VastaaPoista
  3. Tuo emendo kissakarkote on ostettu vissiin prismasta, tai siellä sitä viimekis näin, maksoi alle kympin. Toimii ainakin toistaiseksi Oivaan, mutta Uunoa karkoite ei häiritse millään tapaa.
    Uunoa ei karkoita mikään. Tosin etikkaa en ole kokeillut kun inhoan itse etikan hajua yli kaiken.

    VastaaPoista
  4. ¤%%&&&///££!!! Totesin juuri Suvin syöneen tietokoneen kaiuttimien kaukosäätimen piuhan, jota ilman ääntä ei tule.

    Olikos meillä väkiviinaetikkaa kaapissa, olihan...

    VastaaPoista
  5. Ja meillä Oiva päätti pätkiä kotiteatterin toisen takakaiuttimen johdon poikki. Onneksi tuo nyt on helppo korjata.

    Nyt on kaiuttimien piuhat marinoitu kertaalleen etikalla, vielä voisi pariin kertaan marinoida jos vaikka menis pikkusen pääkoppaan että johdot haisee ja maistuu pahalle.

    VastaaPoista
  6. Etikka ei sitten auttanut meillä yhtään, seuraavaksi koitin Tabascoa. Voitelun jälkeisenä päivänä sain Suvin kiinni NUOLEMASTA sitä Tabascoa piuhoista...

    VastaaPoista