Sivut

tiistai 9. helmikuuta 2010

Uunon pakkomielle

Uunolla on pakkomielle keittiöstä. Sen on pakko päästä keittiöön. Ainoa paikka joka on kissoilta suljettuna kun en jaksa koko aikaa olla kattomassa mitä ne nyt taas on keksinyt, ja tiputtelemassa kissoja pöydiltä kun niilä ei ole lupaa niille mennä. Oivan tulosta asti keittiö on ollut vain ruokailua varten ja muuten ovet on suljettuna, ja siitähän Uuno ei tykkää yhtään. Koko ajan Uuno on kolistelemassa jompaa kumpaa ovea päästäkseen keittiöön, ja kun ovet ei aukea niin huutohan siitä seuraa. Mä en käsitä miks ton kissan on pakko päästä tonne keittiöön, vaikka se tietää että ruokaa ei tipu kuin ruoka-aikaan.

Ehkä Uuno on sitä mieltä että nyt pitää saada enemmän ruokaa kun pikkunen on talossa, kun joutuu pienen perässä juoksemaan ja painimaan. Vaikka eipä tuo kyllä tarvii yhtään enempää ruokaa kuin mitä se nyt saa. Uuno pääsi tänään vaa'alle istumaan ja lukemiksi ilmestyi 5.3kg. Kun taas Oivaa koko vaaka ei edes tajua, joten Oiva pääsi keittiövaa'an kulhoon istumaan ja 1.2kg saatiin pikkuisen painoksi tällä kertaa, ainakin suunnilleen kun eihän tuo paikallaan suostu olemaan niin pitkää aikaa että kerkeisi numerot näytöllä pysähtymään.

Ja sitten asiasta kukkaruukkuun.
10 päivää siihen meni että päästiin tähän:

6 kommenttia:

  1. Voi mikä kuva <3

    Meillä on samanlainen ongelma mun askarteluhuoneen kanssa, jossa on tällä hetkellä levällään ompelukset. Huoneessa ei ole toimivaa patteria, joten pidän ovea auki ja olen "sulkenut" kulun litistetyllä pahvilaatikolla. Olenkin nimennyt kissan uudestaan "NEJSuviksi", kun se on koko ajan raapimassa pahvilaatikkoestettä...

    Valitettavasti ne vaan on tuollaisia, suljetut ovet / alueet ovat juuri niitä kiinnostavimpia.

    VastaaPoista
  2. Hih, en ensin edes huomannut, että kuvassa on kaksi kissaa! :)

    VastaaPoista
  3. Nunt : Niinhän se taitaa olla että kielletty kiinnostaa aina eniten. Mutta voi sitä iloa ja riemua kun keittiön ovet aukesivat. Uuno sai hepulin ja säntäili ympäri kämppää ja pomppi keittiössä olevalla hyllyseinällä ihan onnessaan. Ja tietenkin Oivan kanssa piti painia vähän keittiönpöydän alla.

    VastaaPoista
  4. Meillä onneksi Myy oppi suht nopeasti että keittiön pöysille ei ole asiaa.. Aika kurja jos ei olis oppinu, kun ei ole ovia joilla pääsy estää..

    Suihkepullolla koulutettiin, aina vähän vettä nokalle jos kielletylle alueelle yritettiin :)

    Mullaki meni vähän aikaa hahmottaa tuo kuva ja löytää se pikkunen siitä :D

    VastaaPoista
  5. Uuno ei tuota varmaan tule koskaan tajuamaan että pöydille ei mennä. Kyllä sen saa sieltä alas suihkauttamalla vettä päälle, mutta pomppaa kyllä takas heti kun silmä välttää. Ja tietysti Oiva menee perässä heti kun vaan oppii hypäämään niin korkealle että pääsee työtasoille. Ruoka pöydälle tuo pieni menee aina kun mahdollista, joko tuolin tai patterin kautta kiipeillen.

    Okei yksi syy Uunon pöydillä pomppimiseen voi olla se kun ruokakippo on pakko pitää pakastimen päällä ettei koira ole siellä kipolla, jolloin yksi "pöytä" on sallittu. Vaikka kyllä se Uuno tietää tekevänsä tuhmia kun pomppaa heti pöydältä alas kun itse menen keittiöön.

    VastaaPoista