Sivut

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kissanhiekka

Uunon tulosta asti meillä on käytetty Ever Cleanin hiekkoja, hirmuisesta hinnasta huolimatta olen ollut tuohon kovin tyytyväinen, paakkuuntuu hyvin, ei pölise, eikä haise.


Jostain kumman syystä kuitenkin menin viimeksi ostamaan jotain toista hiekkaa, Pestell Easy Cleania, hiekka pölysi ja haisi ihan kamalalle(hajustettu talkilla), paakut hajosi niitä lapiodessa joten se oli sitten ensimmäinen ja viimeinen kokeilu tuota hiekkaa.


Seuraavaksi palataan tuttuun ja turvalliseen.

Tai niinhän minä luulin. Menin sitten eilen siivoamaan kissojen vessaa ja päätin vaihtaa koko hiekan jotta saisi sen easy cleanin pussin jämän pois nurkista kuleksimasta. Ai minkä pussin jämän. Minä kun olin jo käyttänyt sen loppuun, tajusin tuon vasta siinä vaiheessa kun hiekat oli jo roskiksessa ja laatikko pestynä. Mitäs sinne laatikkoon sitten pistetään? Kello oli jo kymmenen illalla joten ainoa paikka josta hiekkaa saisi tyhjään laatikkoon oli tuo lähi alepa. Ainoa hiekka jota koko kaupasta löytyi oli jotain rainbown paakkuuntuvaa valkoista hiekkaa. Sitä siis sitten.
Paakkuuntuuhan tuo, mutta ne paakut ei kestä yhtään hipaisuakaan. Hiekka haisee ihan kamalalle, eikä taatusti pidä mitään hajuja. Pojatkin oli ihan ihmeissään että mitäs hiekkaa tuo nyt on kun ovat tottuneet mikrohiekkoihin. Molemmat oli kaapimassa hiekkaa jo ennen kuin sain vessan kattoa paikoilleen. No pitihän se tietysti heti testata. Tänään onneksi pääsee hakemaan pojille kunnon hiekkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti