Sivut

torstai 1. huhtikuuta 2010

Rokotuspäivä

Olipas reissu. Pojilla oli tänään rokotuspäivä. Uuno sai 1vee rokotuksen ja Oiva tehosteen.
Ensin rokotusvuorossa oli Uuno joka ei ollut yhtään yhteistyöhaluinen vaan rimpuili koko ajan. Juuri kun eläinlääkäri sai piikin Uunon niskaan, päätti Uuno että nyt riittää ja pakeni pöydältä piikki niskassa kohti ovea. Ja eikun uusi yritys. Kahden pitelijän avustuksella sai lääkäri uuden piikin tökättyä Uunon niskaan ja ehti painaa rokotusaineenkin tällä kertaa nahan alle ennen kuin Uuno rimpuili itsensä vapaaksi, ja pakeni kuljetuskoppaan.
Oiva olikin sitten helpompi tapaus, piikki niskaan ja se oli siinä, ainoastaan pikaisen tutkimisen ajan Oikku oli koko ajan menossa johonkin, eikä pysynyt hetkeäkään paikalla.
Pojat tuli myös punnittua lääkärireissulla, Uuno (1v) 5.7kg ja Oiva (n.4-5kk) 2.3kg.

Autossa Uuno oli kovasti kiinnostunut vaihdekepistä ja läpsi sitä koko matkan.
(taattua kännykameralaatua)

4 kommenttia:

  1. Voi argh, meillä on rokotusreissu edessä ihan näillä main myös. Suvi muuttuu heti kopin luukun sulkeutuessa 30 senttimetrin ulottuvuudella varustetuksi tavarasilppuriksi, joka huutaa kuin hyeena.

    VastaaPoista
  2. Onneksi nuo pojat osaavat käyttäytyä kopassa, kuten kuvasta näkyy, siellä ne makoilee kiltisti. Takastulo matkalla Uuno sanoi muutamnan maun, mutta muuten ovan nätisti hiljaa. Ainakin noin lyhyellä matkalla, kun meillä lääkäriin on 5min automatka. Saa nähdä kuinka sitten kesällä käy kun kopassa pitää olla se pari tuntia mökille mentäessä.

    VastaaPoista
  3. Mä alan olla enemmän ja enemmän sitä mieltä, että olisi pitänyt kuunnella, kun isännän siskon totesi "Hankkikaa uros". Tämä meidän tyttö vihaa syliä, tykkäää raadella taloa, tällä hetkellä ei tee muuta sisällä kuin huutaa ulos, aristelee vieraita ja muutenkin on aika riiviö. Vaihdetaanko?

    VastaaPoista
  4. Ei kiitos, vaikka nuo pojat välillä osaavat olla oikeita paskiaisia niin en silti vaihtaisi niitä pois mistään hinnasta. :D

    VastaaPoista