keskiviikko 31. elokuuta 2011

Kauhukaksikko etsii uutta kotia.

Tätä asiaa on kohta vuosi mietiskelty, pyöritelty päässä, päätetty, peruttu päätös ja kokeiltu vielä hetki ja toinenkin.
Mutta pakko se on luovuttaa. Oma allergiani on äitynyt jo sen verran pahaksi että pakko noista rakkaista paskiaisista on luopua. Pelottaa että oireet vaan pahenee ja pahenee.

Siispä Kissapojat etsivät nyt sitä PARASTA kotia loppuelämäkseen. Sen kodin piti olla luonani, mutta enempää en uskalla terveydelläni leikkiä. Pojat muuttavat uuteen kotiin vain ja ainoastaan yhdessä. Pojathan on molemmat leikattuja nuoria miehiä joilla on viellä koko elämä edessä. Sisäkissoina ovat elelleet, ja näin toivoisin myös uudessa kodissa jatkuvan. Pojat on koiriin tottuneita, eivätkä tajua varoa edes murisevaa koiraa.

Oiva on hieman arempi tapaus, mutta kunhan sen kanssa pääsee juttuun niin siitä ei kyllä eroon pääse vaan herra tunkee syliin vaikka väkisin. Uuno puolestaan on rohkeampi ja oman tiensä kulkija joka ei syliin eksy kuin ehkä kerran vuodessa.

Poitsut lähtevät perustarvikkeineen uuden omistajan mukaan 50 eurolla.
Lisäksi poitsuille voi mukaan ostaa niiden muutaman kuukauden vanhan kiipeilypuun, 120€
Sekä kuljetuskopat 20€

Muut romut käyn läpi joskus myöhemmin, siis viimeistään sitten kun uusi koti löytyy josko pojille löytyisi muuta mukaan laitettavaa.

Jos joku tahtoo elämäänsä rikastuttamaan nämä kaksi ihanaa kissapoikaa minulle saa pistää postia osoitteeseen fanla83 ( a ) hotmail.com

1 kommentti:

  1. Voi ei, miten kurjaa. :( On ollut varmasti raskas vuosi miettiä, toivoa ja pelätä. Täällä on peukut pystyssä mitä parhaimman kodin löytymiseksi.

    VastaaPoista