Sivut

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Nälkänen Oiva

Kävinpä eilen töistä tullessa hakemassa koiralle ruokaa, kotona kippasin koiran ruuat niille tarkoitettuun säilytysastiaan ja muistin että unohdin ostaa kissanhiekkaa joten eikun uudestaan eläinkauppaa kohti. Takas kotiin tullessa ihmettelin kummaa ääntä keittiössä ja menin tutkimaan tilanteen niin kuinka ollakkaan, Oiva kömpii ulos koiranruokatynnyristä, pallomaha oli sitten löytänyt oikein mukavan ruokapaikan. Luulin pistäneeni kannen vain huonosti kiinni ja siksi kissan päässeen sinne, mutta hetkeä myöhemmin kun olin istahtanut koneen ääreen kuului sama ääni jälleen ja taas Oikku kömpi tynnyristä ulos. Nyt pitäs keksiä siis kissan pitävä koiranruuan säilytyspaikka.

Sitä en tiedä paljonko tuo pieni pallomaha ehti koiranruokaa napaansa kiskoa, mutta olipahan ensimmäinen kerta kun jäi pikkuherralta iltaruokaa kuppiin.

Kiinni jäi!


Pieni valas.

7 kommenttia:

  1. Kissat osaavat ;) Meillä on lapsilukko kissojen takia kahdessa keittiön kaapissa - roskiskaapissa ja siinä, missä on herrojen ruuat.

    VastaaPoista
  2. Meillä on roskiskaapissa, kissojen ruokakaapissa ja yhdessä kissoja kovasti kiinnostavassa kaapissa magneetit pitämässä ovia kiinni. Ainakin toistaiseksi on magneettien teho riittänyt pitämään ovet kiinni. Mutta nyt pitäisi jotain keksiä tuohon koiranruuan säilyttämiseen.

    VastaaPoista
  3. Oivalla oli herkkupäivä, niin kuin lapsilla karkkipäivä. :D

    Jaaha, mitähän tuohon keksisi. Varmaan ainakin ensiksi aattelisin jotain teippikiinnitystä. Sitä toisin saa olla usein vaihtamassa, kun liimaus menee huonoksi, mutta ainakin ens hätään.

    VastaaPoista
  4. Tällä hetkellä siinä on päällä kissojen raksulaari ja kaikkea muuta roinaa, mutta ne hankaloittaa isosti koiran ruokkimista, joten lienee uus säilytysastia on sitten hankintalistalla, vaan mistä löytyy "kippo" mihin mahtuu 15kg raksuja, ja vielä mielellään hieman enemmän sisustussilmää miellyttävä kuin nykyinen. :D

    VastaaPoista
  5. Jahas, Oiva on omatoiminen ruokinnan suhteen :D

    Meillä molemmat söisivät mieluummin ristiin ruokiaan. Koira tuijottaa kissaa kaihoisasti sen syödessä ja kissa käy aina välillä koiran kupilla vilkaisemassa.

    VastaaPoista
  6. moikka! mistä olet tuon säilytys astian hommannut/saanut? mulla olisi hankintalistalla parikin tollasta (yksikin toki riittäisi :D)

    VastaaPoista